OBRA CIVIL


Les obres públiques són una de les especialitzacions de Ribalta i Fills des de fa gairebé 30 anys.

Gràcies a la nostra implantació territorial, podem tractar aquestes grans obres amb la mateixa dedicació i proximitat que caracteritzen la feina ben feta i que donen la màxima garantia de qualitat.

Construïm espais i equipaments per a ajuntaments i altres administracions públiques i ens encarreguem de la urbanització de places i carrers i de la construcció de tota mena d’infraestructures.

Entre les nostres obres hi ha:

– Equipaments esportius com piscines o poliesportius

– Cementiris

– Urbanització de parcs, places i carrers

– Infraestructures hidràuliques com dipòsits, portades i captacions d’aigua

– Centrals hidroelèctriques

– Piscifactories

– Murs i esculleres

– Paviments

– Vorals de carreteres

Infraestructures i equipaments públics

A Ribalta i Fills construïm tot tipus d’infraestructures i equipaments per a organismes públics com parcs, piscines, poliesportius i cementiris, entre altres.

Infraestructures hidràuliques

En el camp de les infraestructures hidràuliques, Ribalta i Fills ofereix serveis d’enginyeria per a la realització de dipòsits, portades i captacions d’aigua.

Urbanitzacions

A Ribalta i Fills ens encarreguem de la urbanització de places i carrers dels nuclis de població i de zones industrials.

Altres infraestructures

Urbanitzacions

A Ribalta i Fills ens encarreguem de la urbanització de places i carrers dels nuclis de població i de zones industrials.

Altres infraestructures

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies